Budućem Vatrenom nisu vjerovali da je bio na baušteli u Njemačkoj

Extra

Mladi 21-godišnji Marco Pašalić novi je hrvatski hit-igrač. Pašalić je bio potpuni anonimac prije prošlog ljeta, a nedavno je debitirao za prvu momčad velike Borussije Dortmund i pobudio zanimanje cijele hrvatske nogometne javnosti.

Pašalić je igrao protiv Bayerna u Superkupu, odmah je dobio poziv Igora Bišćana za okupljanje U-21 reprezentacije, a onda se ozlijedio i trenutačno je još uvijek izvan terena, no uskoro bi se trebao vratiti utakmicama, piše Gol.hr.

Mladi hrvatski nogometaš nedavno je u intervjuu za Socrates Magazin otkrio kako je radio na baušteli 2018. godine, nije ni sanjao da će mu se život u potpunosti promijeniti nakon toga. Ubrzo je stigao poziv Borussije Dortmund, gdje igra za drugu momčad, a računaju na njega i u A sastavu. Bauštela je, naravno, danas prošlost.

Nakon što je to izjavio, mnogi nisu vjerovali u tu priču, pa je Pašalić objavio selfie iz 2018. s Mariom Šubarićem, također mladim hrvatskim nogometašem, koji danas nastupa za Augsburg, piše Jabuka.tv.

Našao bih se s prijateljima u 8:30 na kavi, popili bismo kavu i onda bih radio od devet do 17 sati na baušteli. Nakon toga bih sjeo na autobus i otišao na trening, izjavio je Pašalić.

Pašalić je rođen u Njemačkoj 2000. godine, a ima dva nastupa za U-17 reprezentaciju Hrvatske. Prošlo je četiri godine od njegova zadnjeg nastupa za reprezentaciju, novi poziv je dugo sanjao i on je stigao iz ruku Igora Bišćana, a možda će ga uskoro zvati i Zlatko Dalić.

Objava Budućem Vatrenom nisu vjerovali da je bio na baušteli u Njemačkoj pojavila se prvi puta na Portal Priznajem.