ESKLUZIVNO! Cela Srbija će moći da gleda Srbija Portugal

Extra

Došao je i taj dan, fudbaleri Srbije igraju protiv Portugala od 20.45, u Lisabonu, poslednju utakmicu kvalifikacija za odlazak na Mundijal u Kataru, uz ekskluzivan prenos na TV Nova S.

Tim Dragana Stojkovića Piksija ima 17 bodova, isto koliko Kristijano Ronaldo i družina, a tekstualni prenos pomenutog meča čekaće vas na sajtu Nova.rs.

Ujedno, cela Srbija biće u prilici da bodri „orlove“ u meču godine, ova generacija ima kvalitet da igra na Mundijalu u Kataru. Utakmice Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. godine mogu da gledaju svi SBB korisnici, na EON, TotalTV i D3 platformama, a mogu da se prate i ako niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže. Dakle, preko bilo kog interneta.

Fudbalerima Srbije pobeda je sve, samo ih trijumf na stadionu Luž u Lisabonu vodi na SP, a svaki drugi ishod šalje u nikad teži baraž dok bi onda Portugalci overili kartu za Katar.

Podsetimo, plasman na Mundijal u Kataru direktno će obezbediti samo prvoplasirane ekipe iz grupe, dok će drugoplasirane u baraž koji će se igrati kao nikada ranije.

Takođe, Nova.rs vam je spremila i specijalno iznenađenje, jer svojim komentarima možete da osvojite vredne nagrade. Od 20.45 na našem sajtu čekaće vas i poseban blog uživo u kojem ćete moći da vidite vaše najzanimljivije komentare u vezi sa mečom godine i da na kraju dođete do jednog od tri najnovija mobilna telefona.

Budite do kraja dana uz Nova.rs, čeka vas mnogo toga zanimljivog, a meč godine gledajte od 20.45 na TV Nova S – vreme je da se ispiše istorija srpskog fudbala.

Nova S