FILMSKA PLJAČKA U VARAŽDINU: U bijegu pokušali zgaziti policajce, bilo je i pucnjave

Extra

Varaždinski je jutros izvijestio o velikom broju policije koja se nalazi na području Općine Beretinec. Čitatelji su dojavili da su čuli i pucnjeve iz obližnjeg polja, a Policijska uprava varaždinska javila se s detaljima i što zasada znaju.

– U četvrtak, 2. rujna oko 1.15 sati OKC Policijske uprave varaždinske zaprimio je dojavu zaštitara trgovačkog centra u Optujskoj ulici u Varaždinu da je provaljeno u jednu od trgovina u centru. Po dojavi su na mjesto događaja upućeni policijski službenici te je jedna od ophodnji, oko 1.20 sati, uočila na jugozapadnoj obilaznici Varaždina, osobno vozilo koje bi odgovaralo vozilu počinitelja, a koje se u međuvremenu zaustavilo na poljskom putu.

Policijski su službenici izašli iz službenog vozila u cilju provjere identiteta osoba. Po uočavanju policijskog vozila, za sad nepoznati počinitelji su stavili vozilo u pogon te velikom brzinom krenuli u smjeru policijskih službenika u namjeri pregaženja. Tom prilikom došlo je do uporabe vatrenog oružja od strane jednog policijskog službenika, dok su se počinitelji usprkos tome udaljili s mjesta događaja.

Prilikom izbjegavanja naleta, policijski su službenici lakše ozlijeđeni. Policijski službenici PU varaždinske u suradnji sa službenicima drugih policijskih uprava intenzivno tragaju za počiniteljima te je oko 9 sati jedan od njih pronađen. Nastavlja se kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja te ćemo po dovršetku istog, izvijestiti javnost – obavijestili su iz PU varaždinske.

Objava FILMSKA PLJAČKA U VARAŽDINU: U bijegu pokušali zgaziti policajce, bilo je i pucnjave pojavila se prvi puta na Portal Priznajem.