GOST IZ NJEMAČKE: “Šokiran sam, ovdje više neću doći”

Extra

U Facebook grupi Kroati – Urlab in Kroatien, odnosno, ljetovanje u Hrvatskoj, osvanula je objava koja je potaknula žustru raspravu.

Naime, Reiner Hofmann je objavio da je posjetio Levan, nenaseljeni otočić, samo nekoliko stotina metara udaljen od kopna na ulazu u Medulinsku valu te kaže kako mu je to i prvi i zadnji put.

Kaže da shvaća da je na otoku sve skuplje nego na kopnu i da je u redu što je dvije ležaljke i suncobran platio 200 kuna. Ali, ipak, nije sve savršeno:

“Ne može biti da se središte otoka koristi kao odlagalište smeća! Nakon kratke šetnje, ostao sam šokiran smećem i drekom odloženima okolo.” Uz objavu je priložio i niz fotografija koje prikazuju ono o čemu je pisao.

Odmah je krenula rasprava ispod te objave. Jedni su se slagali s njime i govorili kako je sve što je rekao točno, dok je drugi napisao kako je “i jedan idiot dovoljan za takvo što”.

Jedna Njemica je napisala: “Hrvati, nažalost, nisu svjesni kakvu predivnu zemlju imaju i s njom postupaju tako olako.”

Netko je pak rekao kako je najam dvije ležaljke sa suncobranom u Italiji čak 22 eura, a da su najgori po pitanju ostavljanja smeća u prirodi sami gosti: “Posvuda seru i pišaju.”

U komentarima su se pronašli i domaći ljudi koji su se samo narugali: “Ako više ne budeš dolazio, pa mi ćemo bankrotirati.”

Reiner je izgleda kasnije izbrisao objavu iz grupe tako da ni rasprava više nije dostupna.

Objava GOST IZ NJEMAČKE: “Šokiran sam, ovdje više neću doći” pojavila se prvi puta na Portal Priznajem.