“ČISTAČICI SE ISPRIČAJTE I VRATITE JE NA POSAO, krenite raditi”: Splitski HDZ poslao poruku Puljku

Extra

Predsjednik splitskog HDZ-a i gradski vijećnik Vice Mihanović danas je komentirao novu snimku koju je u nedjelju objavio Večernji list, a iz koje proizlazi da je Ivica Puljak opet uhvaćen u govorenju neistine oko razloga otkaza čistačici s 80-postotnim invaliditetom u Javnoj ustanovi športski objekti.

“Poručujem gradonačelniku Ivici Puljku da se što prije ispriča gospođi s invaliditetom i majci dvoje maloljetne djece koja je ispala kolateralna žrtva njegovih političkih obračuna. Iz snimki koje su objavljene jasno proizlazi da je gradska vlast tjednima lagala, prvo o tome da je odluka o neproduživanju njezinog ugovora bila jednoglasna, a zatim o razlozima neproduživanja ugovora. Puljak je tvrdio da to radno mjesto nije bilo potrebno, a u novoj snimci njegov suradnik Dražen Čular priznaje kako je bila riječ o politički motiviranom otkazu samo zato što gospođa nosi ‘sumnjivo’ prezime”, kaže Mihanović.

“Nije problem u tome što je Puljak govorio neistinu i pogriješio. Problem je u tome što se on i suradnici još nisu ispričali građanima i spomenutoj gospođi. Pozivam gospodina gradonačelnika da čistačicu vrati na posao u što bržem roku te da ova priča u eteru završi sretno. Nema potrebe da se gradonačelnik bavi ovakvim temama dok građani grada Splita čekaju na reforme, promjene i realizaciju kapitalnih projekata”, zaključio je Mihanović.

Objava “ČISTAČICI SE ISPRIČAJTE I VRATITE JE NA POSAO, krenite raditi”: Splitski HDZ poslao poruku Puljku pojavila se prvi puta na Portal Priznajem.