Gradonačelnik Oroslavja Šimunić: HDZ je na tonere potrošio, vjerovali ili ne, više od 100 tisuća kuna

Extra

Čovjek koji je u javnost pustio snimku u kojoj mu šef zagorskog HDZ-a Žarko Tušek nudi što god želi u zamjenu za podršku na lokalnim izborima, Viktor Šimunić, objavio je zanimljivu objavu na Facebooku.

Tvrdi da je prethodna HDZ-ova vlast u Oroslavju u malo više od godinu i pol dana na tonere potrošila 100.000 kuna, piše RTL.

Njegov post prenosi se u cijelosti:

“Dragi svi, nakon puno upita kak to da niš ne pišem, odlučil sam se oglasiti. Kritičarima koji bi mogli reći da širim negativu odgovaram odmah na prvu – ne radim ništa negativno, ne hranim se tuđim neuspjesima, moja je dužnost svojim sugrađanima činjenično prikazati kako se do sad radilo, što ću i kako promijeniti, a sve u svrhu toga da se ovakve i slične stvari više nikad ne ponavljaju. Političari moraju mijenjati svoj način rada i razmišljanja, sva rješenja moraju biti usmjerena prema razvoju društva u cjelini, a najbitnije je razviti zajedništvo, što je lako provesti samo ako će naši sugrađani osjetiti da svi imamo jednaka prava i obaveze i da nema pogodovanja kumovima, rodbini, prijateljima i politički podobnima…

Objava Gradonačelnik Oroslavja Šimunić: HDZ je na tonere potrošio, vjerovali ili ne, više od 100 tisuća kuna pojavila se prvi puta na Portal Priznajem.