IZABERITE SAMO JEDAN BROJ IZ TABELE, sada pogledajte šta vam poručuje: VAŽNA PORUKA ZA VAŠU BUDUĆNOST

Info

12. Najbrži put do zdravog i srećnog živta jeste da ispunite svoj um lijepim i pozitivnim mislima. razmišljajte pozitivno, vjerujte u bolje sutra. Šta zračite, to i privlačite. Pomoću meditacije i jačanja svijesti uspjećete da kontrolišete svoje misli i odbacite uvjerenja koja vas blokiraju.

8. Budite zahvalni na svemu što vam Univerzum daruje – na svakoj ljepoti i lekciji. Svaki dan započnite i završite sa zahvalnošću jer tako pokrećete talas pozitivnih vibracija i šaljete dobru energiju ka Univerzumu.

54. Vjerujte svojoj intuiciji i budite spremni da u mnogim situacijama saslušate svoj unutrašnji glas. Naša podsvijest često može otkriti puno nepoznatog i vrijednog – zato joj dozvolite da bude vaš saveznik na ovom životnom putovanju.

55. Ne zaboravite na svoje potrebe. Uspostavite životnu ravnotežu između posla, odmora i zabave. Posmatrajte sebe očima ljubavi i udovoljite sebi bar jedanput u svakom danu.

79. U vašem životu ne postoji negativnost, već vas ispunajva samo pozitivna energija. Zaliječite stare emotivne rane i verujte da ste sada izvor ljubavi, obilja ideja i nevjerovatne snage.

82. Obratite pažnju na svoje okruženje i izbacite iz njega negativne osobe koje crpe vašu energiju. Život je kratak da biste ga trošili na toksične ljude. Napravite krug vrijednih osoba u vašem životu i uživajte u njihovoj ljubavi.

26. Sve rane iz prošlosti i traume iz detinjstva prigrlite – zagrlite sebi i recite – “Sada si dobro!” Oprostite sebi za svaku grešku, ne kritikujte svoje postupke, već budite spremni da svom unutrašnjem djetetu pružite ljubav.

80. Vi ste kreator svog života i sa svakim svojim postupkom možete uticati na svoju sudbinu. U vama je moć da promenite sve što vam se u životu ne dopada – počnite SADA.

15. Samo ljubav ima tu snagu da zacijeli vaše rane, obnovi srce i podstakne vas da živite život u skladu sa pravom prirodom. Zato svakog dana živite ljubav i širite je ka drugima – bez uslova i ograničenja.

47. Ne ograničavajte svoje planove vremenkim okvirom. ono što želite da uradite sutra, uradite danas. Ne odlažite ostvarenje snova, jer će se pojaviti neki novi i veći. neka svaki dan bude šansa da odživite i ostvarite jedan svoj san.

21. Možda ste planirali velike poduhvate, ali vam se čini da Univerzum nije na vašoj strani. Možda nije pravo vrijeme da se nešto ostvari i Univerzum ima bolje planove za nas. Pokušajte kroz tu prizmu da posmatrate trenutne događaje u životu.

33. Nijedna prepreka nije veća od vaše želje i snage. Zato ne odustajte već vjerujte da sve dolazi i odlazi sa pravim razlogom. Jedini način da ostvarite ono što želite jeste da ne posustanete na prvoj prepreci. Kada se druge pojave bićete jači i spremniji da se sa njima suočite.

53. Tajna radosti krije se u dobrim izborima, a vi danas izaberite da budete SREĆNI. Uvijek postoji razlog za sreću. Osvrnite se oko sebe, pogledajte stvari koje vas ispunjavaju, novi dan ili veče, prijatelje, partnera, porodicu… Sreća je uvek sa nama, samo što je često ne primjećujemo.

84. Sve što uradite, vratiće se trostruko. Zato budite spremni da čistite karmu i svakodnevno kreirajte dobra djela. Univerzum će to ceniti, a vi ćete se osjećati bolje i ljepše.

70. Najvažnija stvar u životu je ljubav, sve ostalo je uzalud. Ako želite da upoznate nekoga, nazovite ga. Nešto želite – onda to tražite.

10. Pokušajte da izvučete zadovoljstvo iz svakog događaja i uvek imajte na umu da je život dragocjen. U životu uvek računajte samo na sebe i vjerujte svojim osjećanjima.

3. Živite danas jer je juče završeno i sutra možda nikad neće doći. Osvijestite da je baš danas najbolji dan. Sve što osjećate recite SADA, sve što ne želite odbacite ODMAH.

39. Umjesto da slobodno vreme posvećujete surfovanju internetom, vježbajte meditaciju. Samo 10 minuta dnevno dovoljno je da promijenite svoj život na bolje.

93. Čim prestanemo da budemo robovi svemu površnom, prestajemo da brinemo o sitnicama. Kao rezultat toga, um će postati otvoren za važnije stvari. Na ovaj način postižete izvanredno stanje smirenosti i spokoja.

77. Bez obzira koliko strašne promene mogu da vam se čine, i bez obzira koliko vremena vam je bilo potrebno da se naviknete na njih, one su neizbežne i neophodne za vaš rast. Duhovni razvoj i promene treba da budu prihvaćene kao dio našeg života.

38. Da bismo život ispunili srećom, veoma je važno živjeti u sadašnjem trenutku. Ako stalno razmišljate o prošlosti, dobićete samo žaljenje, a ako ćete pretjerano razmišljati o budućnosti, anksioznost.

98. Svi odgovori su u nama, samo treba gledati u pravom smeru i verovati sebi. Osvijestite, šta je vrijedno za vas, osim materijalnih dobara

94. Svakog dana izgovarajte pozitivne afirmacije i trudite se da ispunite svoj um optimizmom. U životu stvari nisu uvijek crne i bijele, već postoji cijela paleta boja koju vrijedi istražiti.

PRETHODNA STRANA