IZABERITE SAMO JEDAN BROJ IZ TABELE, sada pogledajte šta vam poručuje: VAŽNA PORUKA ZA VAŠU BUDUĆNOST

Info

Pored astrologije jedna od dominantih grana predviđanja i analiziranja ličnosti prema datumu rođenja, nizovima brojeva u trenutnim datumima i simbolici srećnih brojeva.

Um i srce uvijek treba da budu zvezde vodilje, ali ponekad je važno osloniti se na svoju intuiciju i podsvesno. Obratiti pažnju na određen znakov ei simbole može biti ključno u određenim životnim situacijama, jer često nismo svjesni koji je put za nas, kao i koje želje treba odabrati, ali tu je šapoat podsvjesnog koji će uskočiti u pomoć.

U tabeli izaberite jedan broj i pročitajte poruku!

13. Pred vama je direktan put do ostvarenja cilja. Samo je važno da vjerujete više u sebe i iskoristite unutrašnju snagu.

100. Okruženi ste energijom ljubavi, ali ne treba da se ustručavate od otvorenog razgovora. Savjeti bliskih vam mogu biti od pomoći.

24. Život je pun uspona i padova, ali svaku prepreku shvatite kao šansu za rast. Ona vas jača i hrabri. Zato pred svakim izazovom, iskoristitie već stečeno znanje, mudrost i iskustvo. Bza vas ništa nije nemoguće.

59. Budite strpljivi – Univerzum vam donosi sve u pravo vrijeme. Ako razmišljate zašto se vaši planovi nisu ispunuli, a trudite se da svaki ostvarite, onda jednostavbno nije vrijeme za njih. ne gubite nadu i nastavite da radite na svojim ciljevima – ostvarenje je blizu.

22. Svakog dana stičite nova znanja. Učenje nam pomaže da pronađemo svoj put, iskoristimo energiju koja je u nama i osjećamo više samopouzdanja.

74. Korak po korak približavate se svom cilju. Što više verujete u svoje sposobnosti, bićete spremniji da se suočite sa svojim izazovima.

56. Kada se u životu pojave oluje, one nisu tu kako bi nam srušile vjeru, već da nas nauče novim važnim lekcijama. Prihvatite promene koje vam život donosi i nastavite da se krećete u skladu sa tokom života, povremeno kreirajući njegov pravac.

43. Očekuju vas dobre okolnosti kada je reč o ispunjenju planova Pokušajte svaki plan do detalja da razradite i primetite sitnice. U malim stvarima je ključ uspjeha.

42. Odluke nikada ne donosite ishitreno, već se prvo konsultujte sa svojim unutrašnjim bićem. Šta vaša podsvijest želi? Da li vam ovo izgleda kao dobar put? Posmatrajte život iz šire perspektive.

2. Pružite sebi više ljubavi. Pogledajte se u ogledalu i recite sebi: “Stvarno te volim”. Kada naučite ljubav da sebi pružite, ona će sve više dolaziti u vaš život.

11. Ne oklevajte, već preduzmite rizik i borite se za svoje snove. Prosperitet voli hrabre, a svaki put koji započnete sa ljubavlju i motivacijom, donijeće uspjeh.

62. Otvorite se za čuda u svom životu. Svaki dan je blagoslov i prilika da uradite nešto lijepo i magično. Vjerujte da zaslužujete da živite svoj san.

17. Slušajte pažljivo šta vam tijelo poručuje. Um, duša i telo treba da budu u jedinstvenoj harmoniji. Možda vam kroz neke bolove telo poručuje da su u duši potisnute negativne emocije.

30. Svaka naša misao stvara našu budućnost. To je samo misao, a misli se mogu mijenjati. Ako želite nešto u svom životu da transformišete, počnite od misli.

89. Zdravlje je prirodno stanje mog tela. Ja sam savršeno zdrava. Preporučujemo vam da svakog dana ponavljate ovu afirmaciju kako bi vaše tijelo bilo u harmoniji sa vašim umom. Svojim mislima i uvjerenjima kreiramo stvarnost.

61. Prošlost je iza vas – sada je trenutak da pogledate napred. Fokusirajte se na nove pobjede i iznenađenja koje život donosi. Sve dok gledate iza sebe, nećete moći da uvidite ono ijlepo što vas očekuje u narednom periodu. Uživajte i živite u sadašnjem trenutku, povremeno bacajući pogled ka budućnosti.

1. Nijedan susret nije slučajan. Svaka osoba koju sretnete u svom žvivotu može vam donijeti važnu lekciju ili poruku. Učite od drugih ljudi, što na njihovom uspjehu, što od njihovih grešaka. Ne dozvolite da vas pobede ego i osjećaj zavisti. Usvajajte znanja i prenosite ih.

NASTAVAK –>>> OVDE