Na blagajni vam prebrzo skeniraju namirnice i ne stignete ih pospremiti? Muškarac otkrio trik za takvu situaciju

Extra

Sigurno vam je poznata situacija na blagajni trgovine kad vam djelatnik skenira artikle prebrzo i ne stignete ih pospremiti. Druga osoba već dođe na red, a vi još uvijek spremate namirnice? Jednom muškarcu bilo je dosta toga, pa je smislio trik kako to spriječiti, prenosi večernji list

Na TikTok stavio je video u kojem je pokazao kako usporava proces skeniranja tako što svoje namirnice raspoređuje široko po traci umjesto da ih sve stavi na jednu hrpu.

“Jedan savjet koji će vas spasiti: Raširite ono što ste kupili kako biste dobili na vremenu za spremanje u vrećice”, kaže u videu koji je skupio gotovo 300.000 pregleda.

Pogledajte video:

@ciaranelliottwalmLIFE HACK ##aldi ##fyp ##shopping ##supermarket ##tellme ##rentfree ##cheat ##lifehack♬ original sound – Ciaran Elliott Walms

Mnogi su rekli da će ovaj trik isprobati već idući put kada budu u trgovini, ali ima i onih koji misle da je nepotreban jer, kako kažu, vole brzinu blagajnika koji su se također oglasili. “Ljudi misle da će ovo upaliti, ali neće – samo ćemo brže skenirati”, napisala je jedna osoba, dok je druga rekla da mogu biti opomenuti od nadređenog ako nisu dovoljno brzi: “Ja sam blagajnica i mogu vam reći da viču na mene ako nisam dovoljno brza.”

Neki čak tvrde da mogu dobiti otkaz zbog sporog skeniranja pa se sjetite toga kada idući put budete nervozno stajali na blagajni.

Objava Na blagajni vam prebrzo skeniraju namirnice i ne stignete ih pospremiti? Muškarac otkrio trik za takvu situaciju pojavila se prvi puta na Portal Priznajem.