Ona ima 31, a on 18 i ne mare za komentare

Extra

Nikada nije bila tabu tema kada je muškarac stariji žene, međutim, situacija se značajno mijenja kada je žena starija od muškarca.

Kejtlin Martin (31) iz Engleske i njen 13 godina mlađi partner Džek (18) upoznali su se na društvenoj mreži Fejsbuk i brzo uplovili u romantičan odnos.

Foto: Facebook/Jack Fucile

Oni su se upoznali kada je Džek imao 16 godina i, kako kažu, na početku njihove veze stvari nisu bile savršene, jer Kejtlin ima dvoje djece, a njen stariji sin je mlađi od Džeka samo pet godina.

Foto: Facebook/Jack Fucile

Poslije sedam mjeseci veze, ona je ostala u drugom stanju i na svijet donijela prelijepog dječaka. “Mi smo velika srećna porodica”, kaže Kejtlin i ističe da njena djeca sada imaju sjajan odnos sa Džekom.

Jednom prilikom, Kejtlin je ispričala da se Džekova majka dugo protivila njihovoj vezi, jer joj je prije svega bilo čudo da njena snajka bude samo osam godina mlađa od nje.

“Objasnila sam joj da ne osjećam razliku u godinama i da je Džek zaista zreo za svoje godine. Kada je prošao prvi šok, radovala se što će postati baka”, rekla je ona.

Prijatelji su joj sugerisali da je Džek još uvijek dijete koje nije iskusilo živοt i da bi trebalo da prekine vezu s njim. Međutim, kako Kejtlin objašnjava, on je odrastao uz nju.

Foto: Facebook/Jack Fucile

“Dok se njegova generacija οpija i mijenja djevojke, on je brižan otac i divan suprug, a kada beba poraste, uživaćemo u životu”, s osmijehom je ispričala Kejtlin.

Na društvenim mrežama par redovno objavljuje fotografije iz svakodnevnog života, a ljudi koji ih komentarišu uopšte nisu blagonakloni.

“Ovo je pedοfiΙija i ne postoji drugi naziv za ovu vezu. Zgrοžena sam”, napisala je jedna žena, a druga je Kejtlin postavila direktno pitanje: “Zanima me kako bi se ti osjećala da ti sin kući dovede stariju ženu?”

Po svemu sudeći, Kejtlin se ne obazire na ove komentare, pa tako ni na ovo pitanje nije odgovorila, a svojevremeno je napisala da joj je jedino bitna njihova ljubav, prenosi “Telegraf.rs”.

Foto: Facebook/Jack Fucile