Otkriveno zašto je Jordan došao u Hrvatsku: Sad je jasno zašto plaća jahtu milijun eura tjedno!

Extra

Najveći košarkaš u povijesti, slavni Michael Jordan trenutno se nalazi u Hrvatskoj. U nedjelju je privatnim avonom sletio u Split, a u ponedjeljak je s obitelji i prijateljima uplovio megaluksuznom jahtom O'Pari u Skradin, dugoj 95 metara čiji tjedni najam stoji milijun eura. Dok je Jordan u Skradinu ostao na jahti, njegova supruga Yvette Prieto s prijateljima je obišla je nacionalni park Krka.

Vozio jet-ski na prukljanskom jezeru

Šibenik.in objavio je fotografije i videozapis Jordanove zabave na odmoru. Snimljen je na Prukljanskom jezeru, po kojem je vozio jet-ski.

Vijest da je Jordan u Hrvatskoj obišla je svijet, pa je tako AS objavio navodne razloge njegova odmora u Dalmaciji.

Dresovi se prodaju, Michaelu kaplje u džep

Madridski AS tvrdi da je za sve “kriv” transfer Lea Messija u PSG. Naime, kako Nike od 2018. sportskom opremom opskrbljuje pariški klub, i to uz Jordanov brand, PSG je u samo nekoliko dana prodajom Messijevih dresova zaradio više od 120 milijuna eura, a pet posto tog iznosa Jordan je zaradio (oko sedam milijuna eura).

Jordan je, prema Forbesu, težak oko 1.6 milijardi dolara, prenosi sportski.net

“Michael Jordan ‘slavi’ Messijevo potpisivanje na luksuznoj jahti u Hrvatskoj”, pišu danas Španjolci.

Eksponencijalno povećanje zarade

“Potpisivanje Argentinca od strane PSG -a značilo je eksponencijalno povećanje zarade ove iskonske NBA legende, čiji brand odjeva parišku momčad još od 2018. godine. Upravo je potpisivanje Lea Messija od strane Paris Saint-Germaina Michaelu Jordanu osiguralo dobar iznos novca koji će se povećati, dok argentinska zvijezda nosi parišku elastiku koja, iako je proizvedena od strane Nikea, potječe iz linije koja nosi njegovo ime i za koju ulazi, prema TyC Sportsu, u njegovu dobit od 5% od prodaje dresova. Tako se već nagađa da je Jordan zahvaljujući Messiju u džep stavio više od 7 milijuna dolara”, navodi se u tekstu.

Uživa na Jadranu

Stoga ne čudi što bivši igrač Bullsa ovih dana uživa u svojoj ekonomskoj snazi ​​na luksuznoj jahti ‘O'Pari’ u Hrvatskoj. Razmetljivi brod, čiji je tjedni najam oko milijun eura, pristao je u Split, grad njegovog trofejnog suigrača Tonija Kukoča.

Objava Otkriveno zašto je Jordan došao u Hrvatsku: Sad je jasno zašto plaća jahtu milijun eura tjedno! pojavila se prvi puta na Portal Priznajem.