Pas uletio u televizijski studio za vrijeme snimanja vremenske prognoze, gledatelji oduševljeni!

Extra

Ponekad televizijski program ispadne daleko zabavniji nego se moglo očekivati. Svjedoci toga su svi oni koji su gledali vremensku prognozu za grad Toronto. Njihov omiljeni prognozer Anthony Farnell imao je tu večer društvo – svojeg psa, kojeg je na kraju i predstavio: on je Storm, a na Instagramu ima profil ‘Storm, the weather dog’.

Njegov je skrbnik cijelu prognozu odradio veoma smireno, dok je Storm trčkarao pred kamerom i jeo poslastice. Nije ga pokušao maknuti iz kadra, nego ga je pustio da se osjeća ugodno i radi što želi. Malenom treba odati priznanje da se ponašao veoma pristojno: Antonyja nije nimalo ometao, dapače, pazio je gdje se kreće, uklanjao mu se s puta kako se ne bi sudarili i bio veoma uljudan dok je pogledom moljakao za još pokoji keksić, prenosi jutarnji list

Brojni komentatori bili su, sasvim očekivano, oduševljeni psom kojeg su mogli vidjeti za vrijeme cijele prognoze. Neki od njih napisali su kako bi bilo dobro da je ubuduće pas redoviti dio tog televizijskog sadržaja.

https://www.youtube.com/watch?v=Yp6qeLTM3iU

Objava Pas uletio u televizijski studio za vrijeme snimanja vremenske prognoze, gledatelji oduševljeni! pojavila se prvi puta na Portal Priznajem.