ŠKORO: “Članstvu Domovinskog pokreta poručujem: nikada vas neću napustiti i opet ćemo biti zajedno”

Extra

Nakon što je danas v.d. predsjednika Domovinskog pokreta (DP) Mario Radić izvijestio je da su svi članovi Domovinskog odbora i Predsjedništva DP-a jednoglasno prihvatili neopozivu ostavku donedavnog predsjednika, oglasio se Miroslav Škoro na Facebooku.

Poručio je ‘stranačkim prijateljima’ da bi ostavku podnio i ranije da je znao tko sjedi za stolom u njegovoj kući.

– Ovime javno odgovaram na danas izrečenu zamolbu gospodina Radića da Domovinski pokret ne bude moj talac, da im omogućim nesmetan rad, kao i na javno navedenu mogućnost da sam ubrzam proceduru na tzv. sudu časti.

Dragi Mario, dragi “stranački prijatelji” iz predsjedništva i kluba zastupnika, iako znate sve okolnosti moje ostavke, udovoljavam svim vašim molbama. Sve što ste danas zatražili od mene, ispoštivat ću i izlazim iz vašega društva.

Ako vam nešto nije jasno, pitajte RadićaBubalaŠušnjara i Mesića.

Uživajte u svojim v.d. ulogama, bavite se onim što najbolje znate, spletkama, uhođenjima i podvalama, a posebno vam želim sretno buđenje na groblju političkih diletanata.

Kako bi rekao poštovani general Glasnović, vi ste “politički zomboidi” samo toga još niste svjesni. Da sam znao tko sjedi za mojim stolom u mojoj kući, podnio bih ostavku i prije. Članstvu Domovinskog pokreta poručujem: nikada vas neću napustiti i opet ćemo biti zajedno.

P.S. Poseban pozdrav upućujem gospodinu bravaru zbog brzog i efikasnog mijenjanja cilindra, poručio je Škoro.

Objava ŠKORO: “Članstvu Domovinskog pokreta poručujem: nikada vas neću napustiti i opet ćemo biti zajedno” pojavila se prvi puta na Portal Priznajem.