THOMPSON: “Osuđujete govor mržnje, osudite i narušavanje nepovredivosti doma od osoba kojima je pristup MOJOJ TERASI SUDSKI ZABRANJEN”

Extra

Thompsonov tim se osvrnuo na izjavu Pučke pravobraniteljice Tene Šimonović Einwalter i premijera Plenkovića o “govoru mržnje”: Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

 

“Slažemo se s premijerom Andrejem Plenkovićem, Pučkom pravobraniteljicom Tenom Šimonović Einwalter i svima ostalima koji osuđuju govor mržnje, a pogotovo osuđujemo prijetnje prema bilo kome pa tako i prema RTL-ovoj novinarki Danki Derifaj. Poručili su to urednici Facebook stranice pjevača Marka Perkovića Thompsona.

– Isto tako, pozivamo premijera Andreja Plenkovića, Pučku pravobraniteljicu Tenu Šimonović Einwalter i sve ostale da ne budu ničiji privatni izvršitelji kao što ih pozivamo i da osude govor mržnje prema Marku Perkoviću Thompsonu.

Također Vas pozivamo da osudite svako narušavanje nepovredivosti doma pa tako i doma Marka Perkovića od strane novinarke RTL-a Danke Derifaj, njihovog kamermana i Branka Miodraga kojem je sud odbio pravo pristupa Thompsonovoj terasi.

Davanjem podrške osobama koji povrjeđuju naše domove tako da se penju preko skala, preskaču ogradne zidove i plaše našu djecu te postavljenjem njih na mjesto žrtve nije ništa drugo nego utjecaj na policiju, DORH i ostale institucije kao i pozivanje na daljnje bezakonje prema svima onima koji svoje imovinsko pravne odnose žele rješavati legalno pred institucijama Republike Hrvatske, ističu.

Ujedno mole pratitelje da ne objavljuju neprimjerene komentare.

Objava THOMPSON: “Osuđujete govor mržnje, osudite i narušavanje nepovredivosti doma od osoba kojima je pristup MOJOJ TERASI SUDSKI ZABRANJEN” pojavila se prvi puta na Portal Priznajem.