THOMPSONOV ODGOVOR DANKI I RTL-u: “Nije istina da niste napravili ništa nezakonito. Evo što nam je rekla policija”

Extra

Na službenoj stranici pjevača Marka Perkovića Thompsona objevljen je odgovor RTL-u i njihovoj novinarki Danki Derifaj koja već neko vrijeme vodi medijsku hajku protiv popularnog pjevača. Prenosimo njegov odgovor:

“Kako RTL i njihova novinarka Danka Derifaj uz pomoć ostalih medija i HND-a manipuliraju i plasiraju neistine, a budući da im se cijela priča “nevinosti” temelji na policijskoj izjavi, te nas uvjeravaju da je policija izjavila kako Danka Derifaj, njezin kamerman i Branko Miodrag nisu napravili ništa nezakonito i to uporno ponavljaju, dužni smo vam pojasniti.

Na poziv supruge Marka Perkovića, policija se odazvala te izišla na teren, a budući da su dotični već pobjegli pa ih policija nije niti mogla zateći na terasi Marka Perkovića Thompsona oni su dali izjavu zatečenog stanja koja glasi:

“Policijski službenici su u poslijepodnevnim satima na navedenom području postupali po dojavi, izašli na teren, obavili potrebne provjere i razgovore, te iz svega provedenog nisu utvrđeni elementi prekršaja, niti kaznenog djela koje se progoni po SLUŽBENOJ DUŽNOSTI”

Nakon pregleda video nadzora i obavljenih razgovora, policija je Marka Perkovića, a kako bi zaštitio sebe i svoju obitelj uputila u njegova prava i u Kazneni zakon o narušavanju nepovredivosti doma i poslovnog prostora, a to je kako djelo iz stavka 1. članka 141. Kaznenog zakona PROGONI SE PO PRIJEDLOGU, a ne policija po službenoj dužnosti, što je Marko Perković uz pomoć svog odvjetnika i napravio, a protiv onih koji su izvršili nepovrjedivost njegovog doma, podnio je kaznenu prijavu.

Nikakva medijska hajka i medijsko zastrašivanje neće spriječiti Marka Perkovića da ustraje na odgovornosti osoba koje su povrijedili njegov dom i zastrašili njegovu maloljetnu djecu, ali ustrajat će tamo gdje je tome i mjesto, u državnim institucijama, a nikako zastrašivanjem i pravdanjem po medijima kako to rade oni koji su za to i odgovorni.

Dakle, nije istina već je teška manipulacija kako Danka Derifaj, nije povrijedila niti jedan zakon već je istina da je grubo povrijedila nepovredivost doma Marka Perkovića kada je neovlašteno preko skala i preskakanjem ograde ušla u ograđeni dio njegovog doma i isprepadala njegovu djecu.

Kako bi ispeglali svoju situaciju do savršenstva, RTL, novinarka Danka Derifaj, HND i njihovi podupiratelji tvrde kako djece nije bilo u kući što nas dovodi u sumnju u još teža djela od onih koje su napravili.

Pozivamo aktere ove priče da prekinu medijsko linčovanje Marka Perkovića Thompsona i prepuste državnim institucijama da odrade svoj posao.

Pozivamo DORH, Policiju, Ministarstvo kulture, Vijeće za elektroničke medije, Ministarstvo pravosuđa i sve ostale mjerodavne institucije da svojim djelovanjem stanu na kraj ovom bezakonju od strane osoba koji nezakonito ulaze u naše domove potpomognuti medijskim hajkama.

Uredništvo Facebook stranice Marka Perkovića Thompsona”

Objava THOMPSONOV ODGOVOR DANKI I RTL-u: “Nije istina da niste napravili ništa nezakonito. Evo što nam je rekla policija” pojavila se prvi puta na Portal Priznajem.