TRAGEDIJA: U Grubišnom Polju umrla djevojčica (1,5) – Imala je respiratorni arest, ali liječnici je nisu uspjeli spasiti

Extra

Tužna vijest pogodila je stanovnike Grubišnog Polja i okolice. Djevojčica (1,5) u subotu je preminula uslijed respiratornog aresta, javlja ICV.

Kako doznaju, djelatnici hitne medicinske pomoći iz Grubišnog Polja odmah nakon poziva obitelji krenuli su na teren i po dolasku zatekli dijete koje više nije pokazivalo znakove života. Odmah je obaviještena i hitna medicinska pomoć u Virovitici, kao i pedijatrijski i anesteziološki tim u virovitičkoj bolnici.

Virovitičkoj bolnici inače gravitiraju pacijenti s tog područja pa su timovi spremno dočekali vozilo koje je stiglo s djetetom.

Unatoč naporima svih liječnika i medicinskih sestara, koji su se borili za maleni život, djevojčici, nažalost, nije bilo spasa. Nije pomogla ni višestruka reanimacija, kojoj se pristupilo već po dolasku te nastavilo tijekom transporta i po dolasku u Viroviticu. Detalji tragedije bit će poznatiji nakon obdukcije, piše ICV.

Objava TRAGEDIJA: U Grubišnom Polju umrla djevojčica (1,5) – Imala je respiratorni arest, ali liječnici je nisu uspjeli spasiti pojavila se prvi puta na Portal Priznajem.