TURISTI IZ PAKLA: Poljakinja divljala po Rovinju pa ugrizla policajca

Extra

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, policija grada Rovinja utvrdila je sumnju da je 40-godišnja poljska državljanka počinila kazneno djelo prisile prema službenoj osobi, piše Glas Istre.

Naime, u četvrtak, 26. kolovoza oko 18 sati, u ugostiteljskom objektu u jednom turističkom naselju na području Rovinja, 40-godišnja poljska državljanka narušavala je javni red i mir tako da je ulazila u kuhinju, uzimala hranu namijenjenu drugim gostima i na drugi način ometala rad djelatnika.

Nakon što su je zaštitari udaljili iz objekta, nastavila je s narušavanjem javnog reda i mira kod bazena, a po dolasku policijskih službenika, nastavila je vikati i pružati otpor policijskim službenicima te ih je pokušala udariti, a tijekom vožnje u službenom vozilu jednog policijskog službenika je ugrizla za ruku i lakše ga ozlijedila.

Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, protiv 40-godišnjakinje je pokrenut prekršajni postupak, dok se zbog sumnje da je počinila kazneno djelo prisila prema službenoj osobi, protiv osumnjičene podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku, piše Glas Istre.

Objava TURISTI IZ PAKLA: Poljakinja divljala po Rovinju pa ugrizla policajca pojavila se prvi puta na Portal Priznajem.