VUČIĆ VIDEOM HITNO APELOVAO NA SVE! Reči srpskog predsednika ODZVANJAJU SRBIJOM (VIDEO)

Extra

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je najnoviji video na svom instagram profilu. On je ovu priliku iskoristio da apeluje na sve da se vakcinišu, jer kako je rekao – još malo nam je ostalo da pobedimo ovu najtežu bitku.

Poštovani građani, više od godinu i po dana borimo se protiv koronavirusa. I znam koliko je teško i vama najstariji naši građani, i vama momci i devojke, deco, svima koji su izgubili godinu i po dana boreći se i za sebe i za svoje bližnje. Ali ono što vas molim je da pokažemo još discipline.

– I kada mene optužuju za to da kao država nismo uradili dovoljno, da nabavljamo lekove koji nisu odobreni, želim da vas obavestim da smo nabavili i vakcine koje u tom trenutku nisu bile odobrene, a zatim su sve odobrene od strane svetskih, evropskih i domaćih institucija. I danas želim da vas obavestim da smo već nabavili one lekove koji su poznati kao najbolji lekovi i u najrazvijenijim zemljama sveta, od Kanade do Australije i nama je potrebno još malo vremena da u potpunosti pobedimo koronu. Zato vaksinišite se i disciplina pobeđuje – rekao je predsednik.

Izvor: Srbijadanas.com